Web design: Web design, creare site Webart Software
   COMPRESSOR PUMP INDUSTRIAL SRL este o societate comerciala cu capital privat infiintata in anul 2005.
Societatea este reprezentant, importator si comercializeaza produse si servicii pentru:
Compressor Products International - UK
Bodycote Engineering Services - UK
RU STEEL - Italia
Vesconite - Africa de Sud
ION GmbH - Germania
Mattei - Italia
SIAD - Italia


   COMPRESSOR PUMP INDUSTRIAL
livreaza piese de schimb si presteaza servicii pentru urmatoarele aplicatii:

Piese schimb pentru compresoare cu piston : tije piston, pistoane, segmenti, benzi portante, casete de etansare pe gaz, casete raclor ulei ; supape; piesele de uzura din componenta casetelor de etansare si a supapelor sunt executate din materiale compozite ( a caror durata de viata este de minim 3 ani) cu grad inalt de rezistenta la uzura- import; materialele compozite se preteaza cu succes la inlocuirea segmentilor, benzilor portante si a inelelor de etansare din teflon grafitat; la cerere componentele se pot livra din teflon grafitat – import CPI UK;

Studii de evaluare cu soft specializat de functionare a compresoarelor si a supapelor pe compresoare cu piston cu evaluarea diagramei PV, eficienta compresorului, consumul energetic, incarcarea subansamblelor compresorului.

Casete de etansare pe gaz echipate cu sistem suplimentar de etansare statica pentru perioada in care compresorul nu functioneaza. Sistemul este eficient dpdv economic al scaparilor de gaze nocive sau explozive si indeplineste normele de mediu. Casetele de etansare standard realizeaza etansarea gazului in zona tijei numai in timpul functionarii, o parte din gazul scurs prin caseta fiind evacuat prin orificiile de vent.

Panouri de control pentru purjare automata gaze din casetele de etansare pe gaz

Conversii de compresoare din compresoare cu ungere in comprsoare fara ungere, utilizand materiale compozite fabricate de CPI UK cu o durata de viata foarte mare.

Piese de schimb pentru compresoare primare si secundare de etilena.

Reconditionari de tije piston pentru compresoare de etilena.

Modernizari de tija piston (pistoane) cu inlocuirea patinelor din bronz sau babit cu benzi portante din materiale compozite. Inlocuirea segmentilor de fonta cu segmenti din materiale compozite. Inlocuirea sistemului central de fixare pe tija cu piulita cu sistem de fixare multiplu (cu bolturi). Inlocuirea pistoanelor din otel sau fonta cu pistoane din aliaj de aluminiu forjat sau turnat, durificate anodic.

Recomandari si consultanta cu privire la tehnologii de reconditionare pentru tije piston, camasi cilindru.

Bucsi pentru lagare din materiale compozite ce functioneaza in aer, apa, ulei sau alte medii cu temperaturi cuprinse intre 100-250oC.Materialul compozit nu se distruge chiar daca pentru o perioada scurta de timp ramane fara ungere, sau daca sunt prezenti agenti contaminanti in cantitate mare.Durabilitatea acestor materiale compozite este de 10 ori mai mare decat a bucsilor din bronz, indiferent de aplicatie.
Domenii de aplicare: echipament naval, pompe industriale, echipament feroviar, utilaje de transport si constructii – import. VESCONITE

Bucsi pentru lagare din carburi metalice.

Depuneri de pulberi metalice , crom, ceramica, carbura sau alte aliaje dure si prelucrare la cote nominale, pentru aplicatii cu rezistenta mare la uzura. Se preteaza la reconditionari sau piese noi pentru :
- tije piston de compresor;
- arbori cotiti;
- arbori de pompe sau alte agregate;
- ansambluri rotorice de turbine, pompe, compresoare centrifugale, turbocompresoare – se asigura echilibrare conform ISO 1940;
- executie de piese noi in colaborare cu firme romanesti sau straine – import Bodycote Engineering Services;

Tije piston, pistoane, arbori, bucsi , labirinti si lagare fixe sau oscilante pentru pompe, compresoare centrifugale, turbine;

Cuplaje flexibile – import RU – STEEL Italia:
- integral metalice;
- cu elemente din cauciuc;
- rigide;
- cu dantura, etc.

Compresoare de aer tip rotary vane, stationare sau tractabile pe roti.
Domeniu de functionare:
- presiune maxima 13 bar
- debit maxim 2040 m3/h (34 m3/min)
Tipodimensiuni constructive conform detalii site.

Compresoarele pot fi echipate cu computer MAESTRO, MULTIMAT sau MICROMAT pentru gestionarea regimului de functionare la eficienta maxima, filtre de aer, filtre de ulei, recuperatoare de caldura, uscatoare de aer.

Fabricantul asigura o durata de functionare continua de 50000 de ore pentru palele rotorului, in cazul functionarii cu ulei ROTOROIL furnizat de Mattei.

Compresoarele au un zgomot redus si unul dintre cele mai mici consumuri specifice de energie pe metru cub de aer comprimat.

Compresoarele SIAD pe care le comercializam in Romania sunt fabricate de catre SIAD Macchine Impianti Italia si sunt echipate cu segmenti, benzi portante, inele casete de etansare din materiale speciale cu o inalta rezistenta la uzura si supape cu inele din material compozit, cu profil rotund, fabricate de CPI UK.

Compresoarele includ: racitoare dintre trepte, vase de pulsatie, instalatie de gaze, filtre separatoare pentru condens si impuritati, instalatie de automatizare cu PLC si instrumentatie, instalatie ungere infrastructura.

Proiectarea se face de catre SIAD, cu softuri specializate pentru calcul termodinamic, studiu de pulsatie a gazului in vase si conducte, studiu de vibratie, studiu de functionare prin simulare a variatiei compozitiei chimice a gazului, etc.

Compresoarele corespund din punct de vedere al proiectarii si echipamentului cu API 618 si normele IEC / CENELEC , aplicabile in conformitate cu cerintele aplicatiei

SIAD Macchine Impianti este proiectant si fabricant pentru:
- Compresoare cu piston (API 618) pentru gaze de proces: acetilena, oxigen, azot, hidrogen, monoxid de carbon, dioxid de carbon, aer instrumental, amoniac, hidrocarburi, etilena, propilena, gaze facla, gaz natural si altele pana la 350 bar si debit 60000 m3/h.
- Compresoare cu diafragma - pana la 4100 bar
- Compresoare de aer pentru sticle PET
- Fabrici la cheie pentru H2, O2, N2, CO, CO2, C2H2,
- Tancuri criogenice,
- Instalatii de automatizare pentru centrale electrice,
- Statii de separare aer,
- Sisteme de combustie,
- Masini de sudat, etc.

Oferim consultanta tehnica la intocmirea foilor de date, culegerea datelor din teren, relevee, soluti de modernizare si conversie, in colaborare cu partenerii nostri; asistenta tehnica.

Asiguram piese de schimb in garantie si post garantie.

     Copyright © COMPRESSOR PUMP INDUSTRIAL - All Rights Reserved

     Termeni si conditii Politica cookies Politica confidentialitate