Supape tip CPI
Valve Alert
Segmenti & benzi
       portante
Proiectare si asistenta
       tehnica
Casete de etansare
Produse inalta presiune
Pistoane si tije piston
Produse
       complementare
Materiale speciale
Cercetare-Dezvoltare
Echipamente si
       subansamble pentru
       infrastructuri de ungere
       compresoare sau alte
       echipamente
Fisa de date
Supape
Segmenti si benzi portante
Casete de etansare
WATERPUMP

Web design: Web design, creare site Webart Software
Supape tip CPI


Supapele CPI cu inele profilate radial sunt recunoscute datorita fiabilitatii remarcabile in industria petroliera in industria petrochimica , industria separarii aerului in lumea intreaga.

Supapele CPI cu inele profilate radial sunt capabile sa opereze intr-un domeniu larg atingand temperaturi pana la 200°C/390°F si presiuni de peste 400 bar/6000 psi compatibile pentru gaze acide.

Fiecare supapa este proiectata separat cu un soft specializat pentru a indeplini conditiile de operare a compresorului. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de a avea o stransa cooperare cu utilizatorul sau fabricantul compresorului in ceea ce priveste toate datele de operare si dimensionale pentru a asigura in totalitate interschimbabilitatea.


Proiectarea supapelor CPI

Grupa de ingineri proiectanti de la CPI specializati in supape si comprimare gaze utilizeaza propriul pachet de programe specializate de proiectare si verificare dinamica a supapelor cu care , nu numai ca se modeleaza supapa pentru a indeplini conditiile de performanta dar se si analizeaza conditiile existente de functionare in orice situatie in care modelul optim de supapa a fost utilizat . Impreuna cu programul de cercetare si dezvoltare acestea sunt focalizate spre toate aspectele ce cuprind detalii de proiectare (fiabilitate, eficienta, usurinta la instalare si intretinere).


Ridicatoare de supape

Supapele CPI pot fi livrate cu ridicatoare de supapa de diverse tipuri si anume: cu gheare sau cu plunjer.

Elemente de actionare

CPI furnizeaza de asemenea o gama larga de elemente de actionare a ridicatoarelor de supape proiectate pentru fiecare aplicatie.

Studii de dinamica a supapelor CPI pentru compresoarele cu piston

La proiectarea supapelor noi CPI are capabilitatea de a evalua performanta supapelor CPI, cunoscand conditiile de operare si de a obtine cinematica supapei de aspiratie si refulare, diagrama PV, caderea de presiune, pierderile de putere, anticiparea vitezei gazului, viteza de deschidere a supapei, eficienta volumetrica si incarcare tijei piston, pentru a obtine solutia optima de proiectare.

Supape standard

La solicitarea clientului CPI poate proiecta cu ajutorul propriului soft si produce modele standard de supape care includ supape cu taler de plastic PEEK si supape cu taler metalic la preturi mici.

Analiza performantei

Experienta acumulata datorita unei mari varietati de aplicatii in exploatare si posibilitatea de predictie datorata programului de evaluare dinamica a supapei, creeaza capabilitatea CPI de a recomanda schimbarile necesare si de a rezolva aspectele legate de fiabilitatea redusa a compresoarelor cu piston.

Utilizand facilitatile studiului de evaluare dinamica a supapei, CPI are capabilitatea de a evalua supapele existente in functionare asemanatoare sau de acelasi tip sau de a recomanda inlocuirea tipurilor de supape cu talere, supape cu inele drepte, supape in forma de ciuperca, cu supapa cu inele radiale, preferata de CPI, care pune accent pe cresterea performantei si reducerea consumului.
Caracteristici principale si beneficii:

1. curgere liniara si capacitate de a avea spatii libere prin care pot trece lichide si solide, reducand riscul de deteriorare , crescand astfel fiabilitatea

2. cresterea debitului datorate unei bune etanseizari

3. adaptabilitatea la locasul in care se monteaza pentru o gama larga de conditii de operare

4. inele profilate cu raza din materiale compozite termoplastice care nu uzeaza sau deterioreaza scaunul

5. solutie tehnica simpla usor de reparat

6. aplicabila pentru compresoare cu ungere sau fara ungere

7. eficienta crescuta cu reducerea consumului energetic

8. mai putin debit recirculat si adesea scaderea temperaturii gazului de proces     Copyright © COMPRESSOR PUMP INDUSTRIAL - All Rights Reserved

     Termeni si conditii Politica cookies Politica confidentialitate