Supape tip CPI
Valve Alert
Segmenti & benzi
       portante
Proiectare si asistenta
       tehnica
Casete de etansare
Produse inalta presiune
Pistoane si tije piston
Produse
       complementare
Materiale speciale
Cercetare-Dezvoltare
Echipamente si
       subansamble pentru
       infrastructuri de ungere
       compresoare sau alte
       echipamente
Fisa de date
Supape
Segmenti si benzi portante
Casete de etansare
WATERPUMP

Web design: Web design, creare site Webart Software

Produse complementare


CPI este receptiva la natura specializata a compresoarelor industriale si are capabilitatea de a fabrica si livra produse si servicii complementare.

Supapa cartus CPI

Modelul de supapa CPI tip cartus pentru motoare pe gaz cu durata de inlocuire scurta, elimina necesitatea de a demonta capacul atunci cand este nevoie sa se inlocuiasca supapa. Instalarea supapei cartus CPI poate minimaliza timpul cu opririle pentru reparatii si poate simplifica intretinerea. Supapa CPI tip cartus poate fi adaptata usor pentru a se monta pe motoare Cooper, Clark, Worhington, si cateva Ingersoll Rand.

Detector de uzura tip rola

Detectorul CPI tip rola este usor de instalat, fiabil si presupune o intretinere redusa. Poate fi utilizat la aplicatii unde temperatura mediului ambiant este joasa; cateva tipuri de lubrificanti sintetici si incompatibilitatea depunerilor de pe tije, presupun instalarea unui element de protectie termica.

Supape CPI rezistente la abraziune

Pentru aplicatiile unde abraziunea cauzeaza avarierea prematura a supapelor standard si suspensiile solide impun utilizarea modelului „open flow design„ (curgere prin spatii deschise, interiorul supapei se afla in contact direct cu exteriorul).
Supapele rezistente la abraziune au bun comportament la depunerile din apa sarata, depunere din tancuri.

Supape diverse

CPI poate furniza supape cu ghidaj aripa si carcase pentru diferite tipuri de pompe, precum si supape uzuale pentru aplicatii speciale.

Sisteme de evacuare a gazelor datorate scaparilor

CPI poate de asemenea furniza o gama larga de sisteme de control a purjarii pentru a mentine o perna de gaz prin diferenta de presiune si pentru a monitoriza functionarea casetelor de etansare la compresoarele cu piston pentru ambele cazuri, cu un cilindru sau mai multi cilindri, si care ofera posibilitatea operarii manuala sau automata a contrapresiunii pe vent.
Se pot furniza sisteme uzuale cu multiple zone tampon si in plus operarea purjarii cu senzor de presiune optional pentru alarme in functionare, monitorizare H2S sau oprire completa si sisteme de control total. Aceste sisteme pot fi de asemenea realizate sa furnizeze informatii cu privire la starea casetei de etansare care pot determina planificarea opririlor, usurand interventiile la aparitia unor probleme neprevazute.

Etansarea statica CPI

Proiectata pentru a fi activata atunci cand este necesar pentru a mentine presiunea in cilindru compresorului in momentul in care scurgerea gazului este costisitoare, otravitoare sau exploziv-inflamabila. Etansarea statica CPI este o solutie ideala care in mod virtual poate elimina scurgerile din casetele de etansare atunci cand compresorul este oprit.
Atunci cand este utilizata impreuna cu caseta cu vent sau cu zone presurizate tampon, etansarea statica CPI poate asigura aproape in totalitate controlul total al scurgerilor de gaz si poate fi adaptata sa satisfaca majoritatea nivelelor de presiune din operarea compresoarelor.

     Copyright © COMPRESSOR PUMP INDUSTRIAL - All Rights Reserved

     Termeni si conditii Politica cookies Politica confidentialitate