Supape tip CPI
Valve Alert
Segmenti & benzi
       portante
Proiectare si asistenta
       tehnica
Casete de etansare
Produse inalta presiune
Pistoane si tije piston
Produse
       complementare
Materiale speciale
Cercetare-Dezvoltare
Echipamente si
       subansamble pentru
       infrastructuri de ungere
       compresoare sau alte
       echipamente
Fisa de date
Supape
Segmenti si benzi portante
Casete de etansare
WATERPUMP

Web design: Web design, creare site Webart Software

Casete de etansare


Pentru a acoperi complet intreaga gama de casete de etansare CPI pe gaz si inele de etansare pe ulei, acestea sunt produse intr-o varietate de materiale de la fonta pana la oteluri inalt aliate, capabile sa functioneze la presiuni de pana la 700 bar, si de asemenea din materiale ca Hastelloy C, pentru conditii extreme de coroziune.

Proiectarea casetelor de etansare speciale

Ca majoritatea casetelor de etansare conventionale proiectate cu inele radiale/tangentiale, CPI ofera de asemenea si casete speciale proiectate pentru aplicatii specifice, cum ar fi casete de etansare cu inele triplu circulare (CPI tip 169) folosind materialele compozite dezvoltate de catre noi.
In alte exemple, cum ar fi compresoarele de CO uscat fara ungere, CPI a proiectat un ansamblu presetupa labirint pentru a elimina problemele asociate cu aceste conditii de operare.

Reconditionare

CPI ofera de asemenea servicii pentru reconditionarea completa a casetelor de etansare pentru a putea fi reutilizate in conditii similare cu cele initiale

Sisteme pentru controlul purjarii gazului

CPI poate de asemenea furniza o gama larga de sisteme de control si purjare pentru a mentine o perna de gaz prin diferenta de presiue si pentru a monitoriza functionarea casetelor de etansare la compresoarele cu piston pentru ambele cazuri, cu un cilindru sau mai multi cilindri, si care ofera posibilitatea operarii manuala sau automata a contrapresiunii pe vent.
Se pot furniza sisteme uzuale cu multiple zone tampon si in plus operarea purjarii cu senzor de presiune optional pentru alarme in functionare, monitorizare H2S sau oprire completa si sisteme de control total. Aceste sisteme pot fi de asemenea realizate sa furnizeze informatii cu privire la starea casetei de etansare care pot determina planificarea opririlor, usurand interventiile la aparitia unor probleme neprevazute.

Etansarea statica CPI

Proiectata pentru a fi activata atunci cand este necesar pentru a mentine presiunea in cilindru compresorului in momentul in care scurgerea gazului este costisitoare, otravitoare sau exploziv-inflamabila. Etansarea statica CPI este o solutie ideala care in mod virtual poate elimina scurgerile din casetele de etansare atunci cand compresorul este oprit.
Atunci cand este utilizata impreuna cu caseta cu vent sau cu zone presurizate tampon, etansarea statica CPI poate asigura aproape in totalitate controlul total al scurgerilor de gaz si poate fi adaptate sa satisfaca majoritatea nivelelor de presiune din operarea compresoarelor.


     Copyright © COMPRESSOR PUMP INDUSTRIAL - All Rights Reserved

     Termeni si conditii Politica cookies Politica confidentialitate