Supape tip CPI
Valve Alert
Segmenti & benzi
       portante
Proiectare si asistenta
       tehnica
Casete de etansare
Produse inalta presiune
Pistoane si tije piston
Produse
       complementare
Materiale speciale
Cercetare-Dezvoltare
Echipamente si
       subansamble pentru
       infrastructuri de ungere
       compresoare sau alte
       echipamente
Fisa de date
Supape
Segmenti si benzi portante
Casete de etansare
WATERPUMP

Web design: Web design, creare site Webart Software

Cercetare si dezvoltare


Departamentul de cercetare-dezvoltare al CPI si-a castigat o reputatie viabila revolutionand performantele segmentilor piston si ale casetelor de etansare introducand utilizarea materialelor composite in industria compresoarelor, cu calificarea de exceptie in a oferi consultanta tehnica profesionala de specialitate.

Experienta noastra si capacitatea de a rezolva problemele a devenit importanta, contribuind la fiabilizarea si eficientizarea multor compresoare din intreaga lume.

Grupa de ingineri CPI pentru supape si comprimare gaze utilizeaza programe sofisticate pentru analiza dinamica a supapelor, care nu numai ca determina performantele supapei in scopul proiectarii, dar si analizeaza conditiile existente de functionare acolo unde proiectul optim a fost utilizat.

Impreuna cu alte programe de cercetare dezvoltare acestea sunt focalizate catre toate aspectele ale detaliilor de proiectare incluzand fiabilitatea, eficienta, usurinta in instalare si mentenanta, si poate face viata mai buna operatorilor de compresoare.


     Copyright © COMPRESSOR PUMP INDUSTRIAL - All Rights Reserved

     Termeni si conditii Politica cookies Politica confidentialitate